Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boldogság, vagy boldogtalanság?

  Talán az egyetlen igaz jelző mi megmutatja az életben helyünkön vagyunk-e.... Boldog vagyok-e itt és most. Vagy mégsem? Sokat foglalkoztat a kérdés mint a saját életemben mint a körülöttem élők életét tekintve.
          Sokszor nem értjük a másik miért nem boldog, mikor mi a helyében nagyon boldogok lennénk..
S közben mellettünk épp úgy ott vannak a kincsek az út mellett,s mi  nem vesszük észre, mert nem akarjuk észrevenni? Vagy még nem vesztettük el, hogy értékessé váljon?  Mégis mi okoz örömet, s mi ad boldogságot? Bizony a terveink megvalósulása, az álmok beteljesedése, mikor visszaigazolást kapunk az eszméinkre.
          Néha el kell fordítani a tekintetünket a bentről a kintre, s látva, hogy  minden egy beteljesedés, egy megvalósulás, az élet csodává válik!!       Sokat halljuk gondolkozz pozitívan, keresd a dolgok jó oldalát, s mikor mélyen vagyunk, akkor csak legyintünk, Könnyű azt mondani! Önbecsapás a gondokról elfeledkezve a pozitívat látni? Lehet...
       De nem nagyobb önbecsapás mint a kincsek között a rosszra fordítani tekintetünket. A legjobb lenne mindent felülről látni, ami nagy segítség olykor pillanatokra, egy életszakasz váltáshoz. Azonban Fentről érzéketlenül, érzelemtelenül látva elveszik valami ami jaj de jó, és jaj de fáj élése, a megélés, a lét nagy áldása! Az Ego megtapasztalása.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 

 

Utolsó képArchívum

Naptár
<< Szeptember / 2019 >>


Statisztika

Most: 1
Összes: 12562
30 nap: 350
24 óra: 18